Ondernemer coacht Ondernemer

Over ons

Ondernemer coacht Ondernemer

Ondernemer coacht Ondernemer is in 2014 als initiatief gestart door VNO-NCW Noord, provincie Friesland en de ING met als doel ondernemingen in Noord-Nederland te laten groeien. In 2020 is Ondernemer coacht Ondernemer voortgezet door de Hunter Select Group. 

Clarice Rozema, oprichter en eigenaar van de Hunter Select Group, is vanaf het begin nauw betrokken bij Ondernemer coacht Ondernemer. Clarice heeft ruime ervaring in het matchen van ondernemers, organisaties en professionals.

Onze kracht

OCO onderscheidt zich door jou te ontzorgen bij het vinden van dé geschikte business coach. Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we jouw uitdagingen. Samen onderzoeken wij waar jij behoefte aan hebt als ondernemer. Op een objective manier brengen wij jouw vraag in kaart en begrijpen wat jij zoekt. 

Wij matchen jou aan dé OCO business coach die bij jou en jouw vraag past. Samen gaan jullie aan het werk. Als jij groeit en jezelf ontwikkelt, groeit en ontwikkelt jouw bedrijf mee.

"Sta even stil, dat is een hele vooruitgang"

Onze visie

Clarice is al ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer en al jaren betrokken bij Ondernemer coacht Ondernemer. Met haar ruime ervaring als matchmaker kan zij als geen ander beoordelen of een coach werkelijk past bij de vraagstelling. Zij heeft gezien hoe waardevol de juiste coaching is voor ondernemers. Elke ondernemer, en daarmee de onderneming, groeit met de juiste business coach. Clarice gelooft met hart en ziel dat dit óók voor jou werkt!

Een gelukkige ondernemer is een goede ondernemer.

drs. Clarice M. Rozema

Co-Founder

"Durf voor jezelf te kiezen, durf je koers te wijzigen"